Michael's happy retirement with Mr. Blue Sky

Michael's fantastische pensioen met Mr. Blue Sky

Hij begon als stagiaire bij een schoenenfabriek en ging met pensioen als bedrijfsleider. Michael is het levende bewijs van het oude gezegde "hard werken loont". Nu hij met pensioen is doet hij het liever wat rustige aan en geniet hij elke dag van zijn geliefde e-bike, Mr. Blue Sky. Toen hij zijn favoriete fietspad deelde in de TENWAYS Facebook Groep, waren we meteen gefascineerd door de prachtige landelijke wegen. Dus hebben we een online interview met hem geregeld om meer te weten te komen over zijn meer dan tien manieren van leven.

Liefde voor fietsen, schilderen en gemeenschap

Op 71-jarige leeftijd probeer ik nog steeds elke dag optimaal te genieten. Ik hou van fietsen en schilderen en ik fietste overal naartoe voordat ik een auto kon betalen. Ik heb lange tijd een Claude butler racefiets gehad, daarna ben ik overgestapt op een fixie. Die was echt leuk om te rijden en ik had de energie om kilometers te maken. Ik schilder graag direct van de natuur en heb veel inspiratie opgedaan bij Bob Ross. Ik ontmoet graag mensen met soortgelijke hobby's omdat het geweldig voelt om deel te zijn van een gemeenschap.

Ontmoet Mr. Blue Sky

Ik heb de afgelopen jaren in het ziekenhuis gelegen met een hartaanval en een verdraaide darm. Ik ben bijna 3 maanden ernstig ziek geweest en mijn lichaamsgewicht ging aanzienlijk omlaag. Ik voelde me zwak en wilde fitter worden. In die tijd was zelfs een kleine helling te veel voor mij, dus ging ik op zoek naar elektrische fietsen. Ik geef de voorkeur aan e-bikes die op verzoek stroom leveren en toch fijn rijden als de stroom is uitgeschakeld. Toen zag ik de campagne van CGO600 en vond mijn perfecte fiets. Ik heb een bestelling geplaatst met de hulp van TENWAYS-medewerkers en heb de fiets vorige maand ontvangen. Hij heeft een hemelsblauwe kleur en ik noem hem Mr. Blue Sky.

Het verhaal achter de naam

Mr. Blue Sky is een van Electric Light Orchestra's grootste hits, en een van mijn favorieten. Als u er nog niet naar hebt geluisterd, ik kan het van harte aanbevelen. Ik heb mijn CGO600 deze naam gegeven omdat ik zeker wist dat deze e-bike ook een grote hit zou worden. En dat is het inderdaad. Nu rijd ik bijna elke dag met Mr. Blue Sky en daar ben ik trots op. Het deed me beseffen dat ik nog steeds de weg op kan en van een mooie rit kan genieten zonder me zorgen te maken over heuvels of tegenwind. Het doet me altijd denken aan de geweldige fixie die ik vroeger had.

Het dagelijkse leven met Mr. Blue Sky

Ik vind het heerlijk om landweggetjes te verkennen met Mr. Blue Sky. Een van mijn favoriete fietspaden is de Marriott's Way, een verlaten spoorlijn tussen Norwich en Reepham. Gisteren nog verkende ik een ander fietspad naar Ringland en zag nestelende zwanen aan de rivieroever. Al deze geweldige momenten deel ik graag met andere Tenwayers in de TENWAYS Facebook Groep. In een gemeenschap zijn voelt geweldig, en ik geniet ook van de geweldige foto's die door andere Tenwayers zijn gemaakt.

Michael's levensfilosofie

“The sun is coming out to play again, and spring is in the air. Let's go spin some wheels, and enjoy the rides.”

Het was zo geweldig om Michael online te ontmoeten en alles te weten te komen over de 'meer dan tien manieren' waarop hij van het leven geniet met zijn TENWAYS! Als u een verhaal heeft dat u wilt delen, horen we dat graag.

Lees verder

laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.